Steaua, mai importanta ca nationala pentru Primaria Bucuresti! Gazonul de pe National Arena va fi inlocuit dupa meciurile Stelei, in pauza de iarna

Steaua, mai importanta ca nationala pentru Primaria Bucuresti! Gazonul de pe National Arena va fi inlocuit dupa meciurile Stelei, in pauza de iarna

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca Primaria va schimba gazonul de pe National Arena doar dupa ultimul meci al Stelei din aceasta toamna. 

Desi FRF isi dorea ca nationala sa joace cu Polonia pe un gazon nou, stelistii anunta ca lucrarile nu vor incepe pana la inheierea partidelor din aceasta toamna. Si Steaua si Astra vor juca pe National Arena in grupele Europa League.

"Am vorbit cu cei de la ALPAB si intr-adevar se discuta ca Primaria Capitalei sa schimbe gazonul in pauza competitionala. Probabil dupa meciul nostru de pe 1 sau 2 cu Universitatea Craiova de acasa, dar pâna pe data de 11 sau 13 noiembrie, nu stiu exact când e meciul echipei nationale cu Polonia. Este o perioada foarte scurta, nu stiu daca o sa fie timp. Mai mult ca sigur ca acolo vor juca si cei de la Astra partidele din Europa League, si tot acolo vom juca si noi", a spus tehnicianul.

El a mentionat ca pentru Primaria Capitalei echipa Steaua este prioritara deoarece inchiriaza de cele mai multe ori pe an Arena Nationala. "Pentru cei de la ALPAB si Primarie este o afacere, iar Steaua ocupa pole position pentru ca joaca toate meciurile pe Arena Nationala. Probabil ca cei de la federatie au mai multe optiuni, asa cum au ales sa joace la Cluj care nu avea un teren 100% bine facut... dar nu e problema mea. Eu stiu doar ca noi vom juca pe Arena Nationala. Daca se va face o schimbare de gazon, se va face in pauza competitionala, iar pe noi nu ne deranjeaza cu nimic", a adaugat Reghecampf. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies