Steaua in era "FOAMEI". Sanmartean, Szukala si Keseru au plecat in aceasta iarna pentru 4,5 mil de euro, jumatate din Chiriches

Keseru a ajuns in Qatar si va semna daca va trece viza medicala. Acesta se adauga lui Sanmartean si Szukala, ceilalti stelisti care au plecat la arabi in aceasta iarna si pe care clubul a incasat 1,5 milioane de euro.

Daca trece vizita medicala, transferul se va face, iar Steaua va lua 3 milioane de Euro. Luni, la ora 20, Steaua l-a anuntat pe Keseru ca i-a gasit echipa in Qatar. Ajutat de sotie, Keseru si-a facut bagajele si a ajuns la aeroport chiar inainte sa plece avionul. Avionul de Doha, cu escala la Istanbul, a fost intarziat pentru Keseru.

La Istanbul, Keseru a fost dat jos din avion. N-avea viza. Dimineata, Keseru a ajuns la Munchen, unde si-a rezolvat problema cu actele si dupa amiaza a zburat la Doha. Acolo l-a asteptat Dan Petrescu. A antrenat in Qatar si-l va ajuta cu transferul la Al Gharafa, echipa de pe locul 7, la care au jucat Desailly si Juninho. Boloni si Radoi ii vor fi adversari lui Keseru in Qatar.

Keseru le-a promis stelistilor ca va pleca din Ghencea doar la Real Madrid. Si a ajuns la Al Gharafa. In aceasta iarna, Steaua i-a vandut pe cei mai buni jucatori - Keseru si Sanmartean - la arabi. Keseru n-a ajuns la Real Madrid, ci la Al Gharafa. Arabii au vrut sa-l imprumute pana la vara. "Transfer definitiv sau deloc" - i-a anuntat Argaseala.Keseru era cu bagajele facute din ziua in care Steaua l-a transferat pe Tucudean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies