Steaua il pierde pe golgheterul Romaniei: "Nu cred ca il vrea Gigi Becali!" Ce COMBINATIE a facut Antal cand a semnat cu Vaslui

Steaua il pierde pe golgheterul Romaniei: "Nu cred ca il vrea Gigi Becali!" Ce COMBINATIE a facut Antal cand a semnat cu Vaslui

► Amsterdamul petrece! Heracles - Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Antal este unul dintre cei mai fericiti jucatori de fotbal din Romania. Acesta si-a luat banii pe 4 ani de cand as emnat cu FC Vaslui, incasand nu mai putin de jumatate de milion de euro.

Transferul lui Antal la Steaua nu pare a fi de actualitate, dupa ce fostul patron al lui Vaslui a declarat ca atacantul nu este dorit de Gigi Becali la Steaua:

"Antal e unul dintre cele mai importante transferuri, s-au dat multi bani. Şi celor de la Otelul, şi impresarului, şi lui. E problema mea sa ma amestec, banii s-au dat de la mine, nu de la altii. Nu ştiu cum va pleca, el a primit multi bani, a primit in avans pe patru ani, 500.000 de euro. Acum vrea sa fie liber, e problema lor, nu mai am nici un contact cu clubul.

Sunt multi oameni care stau pe langa ei, sunt multi amatori de chilipiruri. Antal sa scoata din calcul Steaua. Nu va ajunge la Steaua, Gigi Becali nu are chef de chilipiruri cu Vaslui", a declarat Porumboiu la Dolcesport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies