Steaua csa steaua Gigi Becali Victor Piturca Superliga

"Steaua de acum nu inseamna nimic! Si nu valoreaza nimic, ca n-are stadion, nici hotel. Are doar doua masini". Piturca vorbeste si despre modul in care Becali a preluat Steaua

Fostul selectioner Victor Piturca, precum si fost antrenor si jucator al Stelei, atat in perioada in care clubul ros-albastru a fost condus de Armata, dar si in cea in care Becali a preluat destinele acestuia, a vorbit in premiera despre evenimentele din 2003.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2016, 09:39
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2016, 09:58

Victor Piturca nu se regasteste in actuala Steaua, desi a antrenat clubul aflat sub patronajul lui Gigi Becali. Fostul tehnician al echipei ros-albastre si fostul selectioner al echipei nationale a Romaniei a vorbit despre scandalul iscat intre Armata si Becali, acesta explicand, printre altele, modul in care s-a facut trecerea Stelei de la CSA la Becali.

Fost mare jucator al Stelei, Piturca e ferm: "Actuala Steaua nu ma intereseaza, nu e Steaua mea".

Victor Piturca a vorbit la Dolce Sport despre situatia Stelei si scandalul CSA - Becali.

"Nu ma intereseaza de Steaua. Ma intereseaza de Steaua mea, aia la care am jucat eu. Nu stiu ce este (n.r echipa lui Becali), stiu ca nu are sigla. Daca nu are sigla si nu are palmaresul, nu e Steaua. Pentru mine e foarte clar. De ce nu vin fanii la meciuri? Ca e Steaua? Eu zic ca daca era Steaua avea stadionul plin" a spus Piturca la Dolce Sport.

Piturca sustine ca in 2003, atunci cand Becali a preluat clubul de la CSA, acesta din urma a refuzat sa faca un audit la club.

"Gigi, cand a luat Steaua, trebuia sa faca o evaluare si sa plateasca. Nu a facut evaluare si nu a platit. In momentul ala, i-am spus asta, la fel i-au spus si prietenii lui. Tahar si cine mai era. I-au spus ca il sustin, dar daca nu face evaluarea clubului si nu plateste nu e in regula. Si iata, peste ani...

Cine era presedinte atunci? Paunescu? Pai a semnat Paunescu ceva? Ia sa-l intrebati. Cine era comandant? Nu a semnat nimic niciun general! El (n.r Becali) a facut adunarea aia, a pus pe nu stiu cine la vechea societate si au semnat aia. Iar acum vin cei de la club si ii spun ca trebuie sa plateasca.

Erau vreo doi oameni care se rugau de el. Era Taher si Catarama. Viorel Catarama ii spunea sa faca neaparat auditul. Nu a facut asta si probabil ca acesta este motivul pentru care astazi se intampla ceea ce se intampla", a mai spus Victor Piturca.

Fostul selectioner a mai facut o declaratie transanta atunci cand a spus ca nu se regasteste in actuala Steaua.

"Echipa lui Becali de acum nu inseamna nimic. Nu costa decat jucatorii. Nu are stadion, nu are hotel! Are doar doua masini si atat", a mai spus acesta.

CSA Steaua l-a dat in judecata pe Becali in aceasta saptamana, reclamand un prejudiciu de 37 de milioane de euro in perioada 2003 - 2014.

Modifică setările cookies