"Steaua are doar 4 jucatori de Champions League" Cine sunt singurii stelisti care "au valoare" de Liga. "Cojocaru va fi mare"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 07:31
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 07:36

Fostul presedinte LPF considera ca Steaua are doar 4 jucatori in acest moment.

"Alcenat e singurul transfer de Steaua din aceasta vara. Patru fotbalisti tari are Steaua acum: Cojocaru va fi unul dintre marii portari ai lumii. Si acum este de cupe europene. Alcenat e de cupe europene. Chipciu si Popa. Varela vad ca toata lumea il lauda. Imi place, e om serios, dar amintiti-va la golul lui ASA. El trebuia sa rezolve problema, nu Cojocaru. Micii profesionisti au zis ca era Cojocaru vinovat. Papp e de Steaua, dar nu de Champions League.", a zis Mitica Dragomir la Sport.ro.

Acesta i-a luat apararea lui Mirel Radoi, despre care considera ca este un antrenor de valoare dar nu are un lot pe masura: "Cred ca am uitat in ultimul timp cine e Steaua, dupa joc. Mi-a placut Radoi, l-am urmarit si la conferinta. E copil asezat, vad ca e mobilat sus. Pe cine sa antreneze? Si daca intru eu acolo, tot aia e. Nu ai jucatori."

Dragomir a comentat si transferurile din Liga I, in general:  "De ce marile echipe ale lumii baga bani multi in anumiti jucatori? Cauta valoare. La noi nu mai exista valoare. E posibil sa nu ai trei titulari la nationala din campionatul intern? Acum sunt in China, tarile arabe, India... Si cei care sunt in tari cu fotbal dezvoltat nu joaca titulari"
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!