Steaua, aproape de revenirea pe National Arena: "Se lucreaza la documentatie" Mesajul lui Muresan pentru Liga I: "Nu putem sa-i primim pe toti"

Steaua, aproape de revenirea pe National Arena: "Se lucreaza la documentatie" Mesajul lui Muresan pentru Liga I: "Nu putem sa-i primim pe toti"

Tragedia din Colectiv a scos la suprafata mari nereguli grave in fotbalul romanesc. In Bucuresti, un singur stadion este functional, cel al lui Dinamo. 

Steaua s-a mutat la Cluj pentru meciul cu Botosani, dar Valeriu Argaseala anunta ca National Arena e pe cale sa-si primeasca avizele de functionare in perioada urmatoare. Steaua nu poate sa stea mult la Cluj. Muresan anunta ca gazonul din Gruia nu mai rezista mult.


"I-am multumit domnului Muresan si chiar merita sa-i multumesc, chiar i-am multumit si celor de la Botosani pentru ca n-a fost usor ca in decurs de 4 ore sa putem sa transferam un meci. Noi mai lucrasem cu Clujul cand am jucat cu Schalke

Sper sa nu se mai intample lucurul asta, sper sa se obtina autorizatiile.

Cei de la Primarie spera sa obtina saptamana aceasta autorizatia, inclusiv cel de la primarie m-a sunat ca au dat deja drumul la documentatie pentru a se obtine autorizatia.

De platit ramane de vazut cine va plati, cine a gresit o sa platesaca. Din cate stiu eu, legislatia nu permite o delogare provizorie. Cred ca o sa inceapa controalele pe fiecare stadion in parte. Mi se pare normal si pana la urma trebuie sa functionam in normalitate", a declarat Valeriu Argaseala.

 

Clujenii se tem de gazon!

Iuliu Muresan le cere oficialilor fotbalului romanesc sa rezolve probleme stadioanelor deoarece sunt putine arene care indeplinesc toate cerintele de functionare.


"Nu-mi vine sa cred si nici scari pentru parking n-au, nici nu-mi vine sa cred asa ceva daca e asa e grav. Sper ca toate arenele din Romania sa faca niste lucrari, sa imbunatateasca standardele si sa obtina autorizatia ppentru ca altfel periclitam sanatatatea si viata spectatorilor si jucatorilor a tuturor care participa la un spectacol cu mii de oameni! Sunt mai multe stadioane care cred eu ca ar corespunde, in primul rand cele de dinainte de '92 pentru ca pe vremea comunistilor nu se gandea nimeni sa nu respecte niste norme pentru incendii 44;30

Stadioanele mari se pare ca din cauza costurilor se pare ca s-a sarit peste unele lucruri ceea ce nu e bine. Noi nu putem ajuta toata Liga 1 , nu putem sa facem Liga 1 CFR Cluj! Nu rezista stadionul, daca am avea gazon sintetic ca la Chiajna ar putea sa fie 3 meciuri pe zi, dara asa nici 2 echipe sa joace toate meciurile pe acelasi stadion e destul de greu la noi.

Trebuie sa gaseasca solutii cluburile care nu au unde sa joace! Nu facem licitatie ca.. noi am ajutat Steaua si nu neaparat pentru castig financiar, i-am ajutat si cu Schalke, ca asa un meci doua ii putem ajuta, dar mai mult nu rezista gazonul", a declarat Iuliu Muresan. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban, despre evoluția epidemiei de COVID-19 din România: Pare că am oprit creșterea numărului de cazuri
BRAT