Dragomir arunca bomba: 12 echipe aproape de faliment! Vezi care este primul club de pe lista neagra!

Autor: Sport.ro
Marti 07 Decembrie 2010, 16:11

	Dragomir arunca bomba: 12 echipe aproape de faliment! Vezi care este primul club de pe lista neagra!

Dumitru Dragomir spune ca echipele din Liga I au mari probleme cu banii, iar bugetul pentru returul de campionat va f in aer.

Seful Ligii, Dumitru Dragomir, este sceptic in ceea ce priveste returul de campionat. Dragomir spune ca, din cauza proproblemelor financiare, in primavara s-ar putea retrage mai multe echipe din campionat, scrie Libertatea. “Spuneam la inceputul sezonului ca multe echipe vor intra in colaps financiar, din cauza crizei economice. 12 cluburi din Liga I sunt deja in colaps, iar alte cinci sunt pe marginea prapastiei. Doar Mediasul are bani, pentru ca gazul se vinde! Si Vasluiul, desi e patronata de Porumboiu, un om bogat, are dificultati cu finantele”, spune Dragomir.

Seful Ligii nu exclude ca in viitor campionatul sa aiba mai putine echipe, din cauza faptului ca multe stadioane din Liga I nu intrunesc conditiile cerute de UEFA . “Va fi o iarna grea pentru toate echipele din Liga I, deoarece omologarile stadioanelor pentru participarea in prima liga se vor face direct de catre UEFA, care va taia in carne vie, dupa scandalul cu arena Craiovei. FRF si LPF nu vor mai avea ce face. Vom merge mai departe cu mai putine echipe, daca nu se vor descurca”, explica seful Ligii.

Primul club de pe lista lui Dragomir ar putea fi Pandurii Targu Jiu. 8 jucatori au depus deja memorii la Liga pentru a-si recupera datoriile.

Unul dintre ei este rapidistul Ionut Stancu, care are de primit o datorie de 40.000 de euro, pentru perioada in care a fost imprumutat la Targu Jiu.

Jucatorii sunt hotarati sa sesizeze Comisia de licentiere.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu să formeze un nou Guvern
BRAT