Liga 1

Situatie UNICA in Liga I: patronul Petrolului e si angajat in club! Ce salariu si-a fixat :)

Banii sunt un lux la Petrolul. Capra anunta ca a facut un efort urias pentru a plati restantele. Jucatorii sunt cu banii la zi si vor sa faca un meci de senzatie cu Steaua, duminica seara.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 10:06
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 10:10

Desi Petrolul a incasat sume importante in ultimii ani din drepturi TV, transferuri, sponsorizari si participari in Europa League, clubul e intr-o situatie teribila. Petrolul are datorii de 8 milioane de euro, iar iesirea din insolventa pare sa fie un vis indepartat. Gazeta Sporturilor dezvaluie ca seful clubului a profitat din plin in perioada in care conturile erau pline la Petrolul. Capra si-ar fi stabilit un salariu in valoare de 5000 de euro in calitate de director al Consiliului de Administratie. Cele 10 milioane de euro incasate de club in ultimii ani au disparut la fel de rapid cum au ajuns in conturi.

Capra se apara si spune ca nu mai ia demult suma anuntata de Gazeta Sporturilor: "E adevarat ca luam inainte salariul asta, dar nu mai e de actualitate. Dupa intrarea in insolventa am ramas cu un salariu putin peste 3000 de lei!"

Modifică setările cookies