Liga 1

Situatie DRAMATICA la Iasi! Prunea anunta dezastrul: "Sper sa nu se ajunga la desfiintare!" Ce datorii are clubul

CSM Poli Iasi are probleme mari cu banii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2016, 09:39
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2016, 09:39

Liga I are probleme mari cu banii. Mai multe cluburi au datorii mari si risca sa nu termine campionatul. Dupa ASA Targu Mures si Pandurii, a venit celor de la CSM Poli Iasi sa tipe de disperare. Florin Prunea a refuzat sa plece la Dinamo, dar acum se confrunta cu probleme mari la clubul moldovean, care are datorii de 500.000 de euro catre jucatori. O parte din ei pot deja sa -si depuna memorii la FRF.

"Daca eu sunt problema la acest club, sa mi se spuna. Nu sunt omul care sa ma cramponez. Ne strangem mainile si am plecat, dar echipa nu trebuie sa aiba de suferit. Lucrurile trebuie sa mearga mai departe. Inainte am avut o relatie extraordinara cu domnul primar, dar acum nu reusim sa luam legatura. L-am sunat de cateva ori, dar fara succes. Domnul profesor Antohi are situatia clubului pe masa, este si dansul ingrijorat“, a declarat Prunea.

Fostul international spera ca echipa sa nu se desfiinteze: "Daca cineva vrea sa-si asocieze numele cu desfiintarea acestei echipe, isi asuma un risc foarte mare. Aceasta echipa este un brand al orasului. Eu sper sa nu se ajunga aici".

"Din ce stiu, sunt jucatori care vor sa-si depuna memorii. Incerc sa-i conving sa nu o faca, desi e dreptul lor. Am baieti de caracter in echipa si sper sa mai aiba rabdare. Eu, insa, sunt de partea lor si ii sustin. Pana la urma, probabil vom ajunge si la Comisia de Monitorizare a federatiei, vor fi probleme cu licentierea… Noi trebuie sa ne vedem de partea sportiva si sa speram ca latura financiara se va rezolva. Deocamdata, toata atentia noastra se indreapta asupra meciului cu Voluntari, unul capital pentru noi“, a mai spus Florin Prunea.

CITESTE SI

Modifică setările cookies