Se pregatesc transferurile lui Chipciu si Latovlevici? Cei 5 jucatori care ii vor inlocui din vara

Se pregatesc transferurile lui Chipciu si Latovlevici? Cei 5 jucatori care ii vor inlocui din vara

Avansul luat in campionat, siguranta de pe teren si de pe banca tehnica si jocul consistent o fac pe Steaua sa isi planifice deja urmatorul titlu.

"US 26" nu suna atat de indepartat acum, chiar daca Reghe nu a indeplinit obiectivul principal pentru acest sezon: dubla "US 25" si Cupa Romaniei.

Antrenorul Stelei si-a facut deja planul pentru 2015: Tosca, Aldea, Valceanu, Gradinaru si Tarnovan sunt jucatorii care isi pregatesc tricourile de titulari in viitorul apropiat.

Venirea lor la prima echipa va insemna insa si posibila despartire de cativa titulari de drept si cu vechime la Steaua.

Printre ei se afla si Latovlevici, un fotbalist care si-a manifestat dorinta de a pleca in Vestul Europei, dar si Chipciu, cel mai bun jucator al Stelei in 2014, cu 4 goluri reusite in acest retur.

Daca Tosca, adus de la Viitorul, ii va putea lua locul lui Latovlevici, in locul lui Chipciu ar putea juca pustiul Gradinaru, care a apucat deja sa debuteze pentru Steaua.

Tarnovan va intra in viitor si el. E atacant, dar poate evolua si ca mijlocas ofensiv, atat in centru, cat si pe flancul drept.

Aldea este urmatorul mijlocas defensiv al Stelei, care recent a jucat si ca fundas central, in timp ce Valceanu pare a fi un "urmas" al lui Sanmartean, jucatorul pe care l-a inlocuit cu brio la meciul cu Gaz Metan Medias.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies