SCENARIUL care poate relansa campionatul! "E pe viata si pe moarte!" Setea de razbunare si bugetul 'limitat' al adversarilor pot DISTRUGE Steaua!

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 11:42

	SCENARIUL care poate relansa campionatul! "E pe viata si pe moarte!" Setea de razbunare si bugetul 'limitat' al adversarilor pot DISTRUGE Steaua!

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Vineri, la ora 20.30, e primul joc oficial in 2014 pentru Steaua si Chiajna. Cele doua echipe au de recuperat un meci restant din turul sezonului, asa ca vor incepe mai devreme decat restul echipelor.

Pentru Steaua e momentul adevarului:

- o partida oficiala dupa o perioada de pregatire in care nu a stralucit deloc

- un meci care vine dupa plecarea capitanului Bourceanu la Trabzon, cel mai nesgiur inceput de an din ultimele sezoane la Steaua

- clubul are de recuperat trei puncte in clasament fata de Astra, (39 p. fata de 42), insa are si cu doua partide mai putin (restantele cu Chiajna si U Cluj)

Antrenorul Chiajnei, Ionut Chirila a spus la Sport.ro ca desi il leaga o prietenie de Reghecampf si sotia sa, el va juca pe viata si pe moarte in fata Stelei.

Pe langa jocurile de teren, Steaua poate avea o misiune grea si din cauza orgoliilor: Dinu Gheorghe este presedinte la Astra, o echipa aflata in razboi cu Steaua. Pentru 'Vama' acest sezon este o revansa cu Steaua, care se lasa asteptata din ani de zile: in vremea in care era conducator la Rapid, Steaua i-a luat fata clubului din Grant in mai multe randuri in sezoanele in care giulestenii se bateau la campionat.

In acelasi timp se mai naste o discutie: Chiajna este un club cu buget limitat. Dovada fiind si perioada de mercato din iarna - Concordia nu a transferat niciun jucator. In plus, Astra, rivala Stelei, are buget important, fiind condusa de cel mai bogat patron de club din Romania - Niculae. Giurgiuvenii pot suplimenta cu bani primele rivalelor pe care le are Steaua, situatie care s-ar putea intampla la meciurile cu Concordia sau U Cluj.

Ii motiveaza Astra financiar pe cei de la Chiajna? (3262 voturi)
 
Da
65.67%
2142 voturi
 
Nu
34.33%
1120 voturi
VIDEO. Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii
BRAT
Modifică setările cookies