Scapa Steaua de fratii Moraes cu Bistrita? "A zis Becali ca Steaua ne face tocanita? Poate vrea vreo specialitate de tocanita"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Octombrie 2010, 15:26

	Scapa Steaua de fratii Moraes cu Bistrita? "A zis Becali ca Steaua ne face tocanita? Poate vrea vreo specialitate de tocanita"

Steaua ar putea scapa de cei mai periculosi oameni la meciul cu Bistrita. Nae Manea anunta ca fratii Moraes au probleme de sanatate.

"Trebuie sa fim constienti ca va fi dificil, Steaua lupta pentru campionat, are un lot bun, dublat pe posturi. Pentru noi conteaza foarte mult sa facem un joc bun si, de ce nu, sa castigam. E posibil, jucam acasa. Trebuie sa jucam cu entuziasm, cu dorinta mare de victorie. Sa ne dorim mai mult ca ei, sa alergam mai mult ca ei, atunci cred ca putem realiza un rezultat bun. Ei au odihnit cativa jucatori in Cupa pentru meciul cu noi, care sunt sigur ca vor reveni in primul 11. Trebuie sa fim pregatiti sa dam o replica pe masura. O victorie cu Steaua ar fi aur, pentru moralul si increderea jucatorilor. A zis Gigi Becali ca ne face tocanita? Poate vrea vreo specialitate de tocanita. Vedem ce fel de tocana va iesi pana la urma. El e invatat de la oi, de la miei, aici avem alte specialitati"

"Nu va fi usor, avem puncte putine, trebuie sa facem totul sa adunam puncte. Le-am spus jucatorilor mei ca nu au de ce sa se teama, si cei de la Steaua au tot doua picioare, nu sapte, au tot un cap. Imi doresc foarte mult sa castigam. Acum sunt la Gloria, vreau sa castigam pentru noi, nu pentru Rapid. Suntem motivati sa facem puncte. Steaua n-a jucat cu echipa a doua in Cupa, au destui jucatori, pe care, in functie de necesitati, ii baga. Incercam sa tinem piept unei echipe bune"

Intrebat despre episodul din urma cu cativa ani, cand Radoi si Iacob, atunci la Steaua, au lovit la finalul meciului, dupa infrangere, intr-un hidrant, taindu-se la mana, Manea a replicat: "Trebuie sa fim atenti cu taieturile. As vrea sa fie o rabufnire din asta, dar sa nu se mai taie", a spus Manea.

Intrebat daca jucatorilor sai li s-au promis prime speciale pentru o victorie cu Steaua, Manea a declarat:

"Ce prime? Ati auzit voi de prime speciale? Nu e nicio prima speciala. Peste tot sunt probleme financiare, chiar si la Rapid. Stafful administrativ de acolo nu si-a mai luat salariile de doua-trei luni, jucatorii sunt tinuti la limita celor 59 de zile. Ei mai fac un imprumut, ceva, noi unde sa facem, la banca din parc? In ceea ce-l priveste pe Marius Sumudica, sa spui ca ai plecat cu sase kile de carnati, n-a fost o declaratie prea corecta. Nu cred ca a luat doar carnati. El trebuie sa-i multumeasca lui Jean Padureanu, la Bistrita a rabufnit el ca antrenor. ?umudica poate nu mai era acum la Rapid daca veneam eu la Gloria in iarna. El e un antrenor ambitios, dar sa fim corecti, Gloria a fost o mare sansa pentru el", a spus Manea.

Tensiuni la cote înalte între SUA și Rusia. Ce au făcut diplomații americani în ziua protestelor
BRAT

Modifică setările cookies