Sapunaru a sarit sa-l bata pe MM Stoica, managerul Stelei a fost eliminat: "S-a vrut sa iasa asa! E greu fara Sumi pe banca"

Derby-ul dintre Steaua si Astra s-a incheiat cu o bataie generala! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 22:58
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 22:58

Morais a intrat dur la Adi Popa in finalul meciului, moment in care MM Stoica a sarit de pe banca si a protestat vehement la adresa arbitrului. Sapunaru a sarit la bataie cu managerul Stelei, iar cele doua tabere s-au angrenat intr-o bataie generala. Arbitrul i-a eliminat si pe Morais si pe preparatorul fizic al Astrei, dar si pe MM Stoica.

Sapunaru spune ca i-a reprosat lui MM interventia sa din teren.

"M-a deranjat ca Mihai Stoica s-a dus sa se interpuna intre jucatorii nostri si arbitri. Ei sa-si vada de echipa lor, de jucatorii lor, nu sa creeze un scandal. Sa nu uite ca eram si noi pe teren care avem o istorie mai veche.

S-a vrut sa iasa asa, dar bine ca s-a terminat cu bine. Ce treaba au ei sa se duca la arbitru cand jucatorii nostri protesteaza. I-am spus lui Mihai Stoica «De ce te duci tu la arbitru. Nu te mai baga tu». Nu comentez arbitrajul", a declarat Sapunaru la Dolcesport.

"Nu trebuia sa pierdem acest meci. Trebuie sa iesim din pasa asta pentru ca am inceput sa jucam din ce in ce mai bine. Daca jucam saptamana viitoare cu Steaua mai era o saptamâna suspendat Sumi. E greu fara antrenor", a mai spus Cristi Sapunaru.

Modifică setările cookies