Superliga

Sanmartean explica de ce NU vine Wesley: "E pretentios si obisnuit cu laudele!" Vezi de ce n-a semnat el cu Steaua si cand pleaca la Kuban:

Sanmartean a facut lumina. Si in cazul lui, si al lui Wesley! Cat de usor l-a ratat Becali si cand pleaca la Kuban:

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2012, 15:10
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2012, 15:09

"1.4 mil de euro, cat se cere pentru mine, e o suma mare, o! Am 31 de ani, e o suma destul de mare pentru varsta pe care o am. Daca domnul patron se intelege cu Kuban si e multumit de oferta, pot pleca in Rusia, discutam. Daca oferta e avantajoasa si pentru mine, si pentru Vaslui, pot sa plec in Rusia.

Nu stiu care sunt intentiile domnului patron, dar eu nu am semnat pe viata cu Vaslui. Orice se poate intampla, daca oferta este buna pentru club. Si daca dansul vrea sa ma lase sa plec, pe mine si pe alti jucatori, cum crede dumnealui ca e mai bine pentru club, daca sunt oferte avantajoase, de ce sa nu plecam? Eu nu cred ca se retrage de la Vaslui, iubeste prea mult aceasta echipa.

Steaua nu e o echipa comoda pentru a te adapta. Poti sa ai valoare, poti sa joci excelent din primul minut sau poti sa ai nevoie de putin timp, pana te adaptezi. M-a flatat interesul Stelei si as fi negociat cu ei, dar au vrut sa ma ia doar dupa ce-am semnat prelungirea. N-am inteles asta, nu mi-a zis nimeni nimic pana n-am semnat prelungirea, apoi au inceput sa spuna ca ma vor.

La valoarea pe care o are Wesley, ii va fi usor sa se integreze la Steaua, pentru ca valoarea isi spune cuvantul de fiecare data, dar sunt multi factori de care depinzi tu ca jucator sa faci performante. Steaua e cea mai iubita echipa din Romania si daca nu merge jocul asa cum isi doresc toti, incep criticile si nu i-ar conveni. El e pretentios, e obisnuit cu laudele, va avea de suferi si normal ca nu ii convine.

In general nu e un tip sensibil, dar fiecare reactioneaza diferit intr-un grup nou. Normal ca nu iti convine sa pleci de undeva unde salariul te avantajeaza, esti iubit de toata lumea, esti deja intr-o echipa care functioneaza bine ca sa te duci la Steaua unde performanta nu tine doar de tine. Oricum, e un tip valoros tare si eu sunt sigur ca s-ar descurca la orice echipa mare", a spus Sanmartean la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!