Sabau vrea din nou primul loc: "Vrem sa avem o iarna linistita!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Decembrie 2009, 19:03

Sabau spune ca echipa sa va avea un meci greu cu Pandurii, dar este hotarat sa castige pentru a trece din nou pe primul loc

"Situatia echipei este buna, am reusit sa ne refacem dupa efortul fizic depus in jocul cu Ajax. Este un lucru bun ca nu avem accidentati si suspendati. Este un joc greu, sunt meciuri in care trebuie sa ii constientizezi pe jucatori ca urmeaza o partida dificila."

"Pandurii este o formatie constituita din jucatori maturi, cu experienta si tupeu. In astfel de confruntari, daca nu esti pregatit mental, pot aparea surprize. Le-am spus la sedinta de dimineata ca urmeaza un meci extrem de dificil. Depinde in primul rand de noi ca sa invingem, mai ales ca este ultimul joc in fata propriilor suporteri in acest an. Putem ramane pe primele locuri, in cazul unei victorii. Acest fapt ne-ar da o iarna linistita. Va trebui sa jucam pe atac, dar nu vreau sa primim gol. Vreau sa fim mai maturi din punct de vedere defensiv", a afirmat Sabau.

Tehnicianul a facut o analiza a adversarilor de duminica seara: "Pandurii este o echipa de contraatac, evolueaza in sistemul 4-4-1-1 si chiar 4-5-1, cu trupele mai puternice, cum a fost cazul in jocul din etapa trecuta cu Rapid. Este o formatie care se apara foarte bine, mai ales ca jucatorii ei au lucrat cu Sorin Cartu, ceea ce i-a facut bine organizati din punct de vedere defensiv si periculosi pe contraatac".

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT