"Sa mi-i dea mie putin pe Amorim si Boldrin. Ii pregatesc si ii trimit inapoi". Sumudica il inteapa pe Reghecampf, dupa ce stelistul a spus ca "noii jucatori n-au fost bine pregatiti"

"Sa mi-i dea mie putin pe Amorim si Boldrin. Ii pregatesc si ii trimit inapoi". Sumudica il inteapa pe Reghecampf, dupa ce stelistul a spus ca "noii jucatori n-au fost bine pregatiti"

Lui Sumudica nu i-a picat bine o declaratie data de Laurentiu Reghecampf dupa meciul cu Zurich. Antrenorul stelist a spus ca unii dintre jucatorii sositi pe finalul perioadei de transferuri n-au fost bine pregatiti in pauza de vara si de aceea nu joaca la nivel maxim.

"Sa ii trimita la Astra putin, sa-i pregatim noi", i-a raspuns Sumudica lui Reghecampf.

Antrenorul Astrei s-a simtit vizat de declaratia rivalului din Liga I si i-a transmis acestuia ca nu pregatirea facuta de fotbalisti in urma cu mai multe luni e motivul pentru care Steaua nu performeaza.

"Jumatate din echipa Astrei se muta la Steaua, asta este. Acolo este un om care plateste. Ma deranjeaza ca cei de acolo spun atunci cand nu au rezultate ca jucatorii veniti de la Astra nu sunt pregatiti. Cum sa spui ca Boldrin si Amorim nu sunt pregatiti, cand ti-au castigat 12 puncte? 

Daca vor, sa ni-i dea noua putin, mai joaca si pe la noi, ii pregatim bine si ii trimitem inapoi. Sunt de doua luni acolo, de ce nu i-au pregatit ei? Pe mine ma deranjeaza chestia asta. E usor sa bagi gunoiul sub pres. Cand a marcat Boldrin nu mai era slab pregatit? Trebuie sa ne respectam intre noi. Daca vezi ca echipa este nepregatita de ce mai vii antrenor? Nu mai veni antrenor! Eu nu o sa fac niciodata asa ceva", a spus Marius Sumudica la Digisport.

De altfel, si Gigi Becali s-a declarat nemultumit de pregatirea unora dintre jucatorii Stelei dupa meciul cu Zurich.

"Sunt in acest moment jucatori care nu pot evolua la nivelul maxim pentru ca nu au efectuat pregatirea de vara cu noi. In iarna, insa, sunt sigur ca situatia se va schimba", a spus finantatorul Stelei.

"O sa-i vedeti pe Alibec, Pintilii, Boldrin, Amorim si Tanase dupa ce vor face o pregatire completa la Steaua", a mai spus acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE: Mobilizarea militară rusă la frontiera cu Ucraina, cea mai masivă de până acum
BRAT
Modifică setările cookies