S-a intamplat in Romania! Un copil de 10 ani a gasit o valiza cu bani! Gestul sau i-a emotionat pe oamenii de la Pandurii

S-a intamplat in Romania! Un copil de 10 ani a gasit o valiza cu bani! Gestul sau i-a emotionat pe oamenii de la Pandurii

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Gest emotionant in Liga 1, la clubul Pandurii Targu Jiu, unde un copil de 10 ani s-a prezentat cu o valiza burdusita cu bani.

Stefan Gabos, fan al Pandurilor Targu Jiu, este fara doar si poate unul dintre eroii acestei saptamani, pustiul in varsta de doar 10 ani oferind o adevarata lectie de viata, noteaza Prosport.ro, care a relatat ieri intamplarea prin care a trecut copilul.

Acesta a gasit in Piata Centrala din Targu Jiu o geanta in care se afla o suma mare de bani, geanta apartinand unui oficial al gruparii de fotbal din oras. Stefan nu a stat pe ganduri si a mers imediat la Politie, acesta fiind ulterior indrumat catre sediul clubului.

"Am gasit obiectul si m-am gandit oare ce sa fac cu el, nu mai bine ma duc la Politie? Domnul politist mi l-a cerut sa-l dea mai departe, dar eu m-am gandit mai bine si am vrut sa-l duc personal. Niciodata nu am vrut sa iau un lucru care nu-i al meu, asa o sa fac mereu", a spus Stefan Gabos pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Pentru gestul sau, tanarul a fost recompensat cu mai multe piese de echipament sportiv ale clubului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies