Ianis Hagi ianis hagi fault rezultat sepsi viitorul scor sepsi viitorul sepsi viitorul Superliga

"Rusine pentru arbitrajul din Romania! Se nasc doua ipoteze! SINGURELE!" Reactie DURA dupa faultul CRIMINAL la Ianis Hagi

SEPSI - VIITORUL | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019, 09:02
Data actualizarii: Sambata 23 Februarie 2019, 09:14

Ianis Hagi a fost la un pas de o tragedie la meciul de aseara cu Sepsi. Viera a avut o intrare violenta la Hagi jr, un fault care ii putea pune capat carierei tanarului fotbalist.

George Ogararu, directorul de scouting si relatii internationale de la Viitorul, a avut o reactie dura pe contul sau de Instagram.

"Nu obisnuiesc sa ies in spatiul public pentru a comenta decizii de arbitraj insa ce s-a intamplat asta seara la Sf. Gheorghe este o Rusine pentru arbitrajul din Romania! La acest atac oribil, menit sa distruga sanatatea si cariera unui tanar fotbalist, arbitru delegat Marcel Barsan ( care a vazut la Constanta un penalty absolut inexistent contra Viitorului) , asistentul lui si observatorul nu au acordat nici macar fault...",
a fost o parte din mesajul lui Ogararu pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu obisnuiesc să ies in spațiul public pentru a comenta decizii de arbitraj însă ce s-a întâmplat astă seara la Sf. Gheorghe este o Rușine pentru arbitrajul din România ! La acest atac oribil ,menit să distrugă sănătatea și cariera unui tânăr fotbalist, arbitru delegat Marcel Bârsan ( care a văzut la Constanta un penalty absolut inexistent contra Viitorului) , asistentul lui și observatorul nu au acordat nici măcar fault... Se nasc astfel 2 si singure ipoteze : 1. Are probleme mari cu vederea. 2. Are mari probleme de verticalitate. In ambele situații comisia abilitată trebuie să ia măsuri. Să vedem... P. S. Felicitări Ianis pentru bărbăția de care ai dat dovada revenind in teren pentru a termina meciul in picioare. Asta da dovada de verticalitate !!

A post shared by George Ogararu (@george_ogararu) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!