Romania putea avea un jucator la PSG! Dezvaluire neasteptata: "Am avut contractul pe masa, trebuia doar sa semnez!"

Romania putea avea un jucator la PSG! Dezvaluire neasteptata: "Am avut contractul pe masa, trebuia doar sa semnez!"

Viitorul lui putea fi cu totul altul daca nu rata una dintre cele mai importanta decizii pe care le-a avut de luat in cariera!

Daniel Niculae dezvaluie ca a avut in 2008 o oferta clara din partea lui PSG. Trebuia numai sa-si puna semnatura pe contract, insa a ezitat si a ratat sansa. In 6 ani de Franta, Niculae a jucat pentru Auxerre, Monaco si Nancy.

"Puteam sa joc la inca o echipa in Ligue 1. Lacombe m-a vrut la PSG imediat dupa Euro 2008. Am avut contractul pe masa. Am ezitat si am pierdut trenul", a spus Niculae in Adevarul.

Atacantul nu se mai gandeste acum decat la Rapid. Vrea sa scape de retrogradare, apoi sa viseze la noi titluri cu Rapid. In Giulesti a castigat tot, mai putin eventul.

"In Giulesti le-am facut pe toate. Am castigat Cupa, titlu, am promovat, daca ne salvam anul acesta imi mai ramane sa fac eventul. Putem s-o facem, dei ne-ar mai trebui un presedinte care sa fie legatura dintre echipa, conducere si suporteri. Suntem toti presedinti in teren, incercam sa rezolvam noi cazul", a comentat Niculae.

Citeste si:PSG
VIDEO PROTVPLUS.RO

Prima reacție a ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la Victor Babeș
BRAT
Modifică setările cookies