RISC URIAS pentru Romania la meciul cu Ungaria! Anuntul lui Burleanu despre jocul CUTREMUR de pe National Arena

RISC URIAS pentru Romania la meciul cu Ungaria! Anuntul lui Burleanu despre jocul CUTREMUR de pe National Arena

Romania - Ungaria e asteptat sa se joace cu casa inchisa pe National Arena!

Ar putea fi ultimul joc al anului cu spectatori la Bucuresti. Meciul cu Irlanda de Nord, din Noiembrie, se poate juca fara public, avertizeaza Burleanu. Federatia a primit o somatie din partea UEFA. In cazul in care vor exista scandari impotriva adversarilor maghiari, Romania risca enorm!

"Maine incepe productia biletelor, nu stiu daca 20 sau 40 de lei e mult sau putin. Atat vor costa cele mai ieftine tichete. M-am intalnit astazi cu suporterii, am discutat foarte serios. La urmatorul meci de dupa Ungaria, cu Iralanda de Nord, am utea juca fara spectatori in cazul in care vor exista scandari xenofobe.

Liderii de galerie mi-au dat si solutia: sa inscriem din primele minute. Am vazut suferinta Stelei in ultimul timp, nu am vrea sa patim acealasi lucru si la nationala", a spus Burleanu la Sport.ro.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies