Superliga

Revolutia s-a mutat pe Aleea Alexandru! Asediu la Palatul lui Gigi! Brandan ii scoate pe stelisti in strada! Mesaj pentru Becali:

Brandan e adorat de suporterii stelisti, care promit sa faca orice sa il pastreze la Steaua. N-are voie sa plece in China. Nu inainte de Twente, nu inainte sa ia titlu cu Steaua!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2012, 20:10
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2012, 20:09

"Am discutat cu domnul Becali si mi se pare corect sa ia in considerare faptul ca nu vrem sa il vanda pe Brandan. Acum avem o echipa excelenta. Au plecat cu totii in stadiul de pregatire si speram sa avem o echipa buna. Nu cred ca Bradan a dat aceasta declaratie, ca ar vrea sa plece. Brandan isi doreste foarte mult sa ramana la Steaua. Eu nu l-am auzit pe Brandan pe post si vom sustine acest lucru, sa nu plece de la Steaua!", a declarat Mustata, liderul galeriei steliste, la Sport.ro

"In Romania nu se poate realiza financiar, dar eu spun ca Brandan are o mentalitate extraordinara si se vede ca e BRAZILIAN!  Imi cer scuze, aveam gandul la Wesley. Noi l-am vrut foarte mult. Cu Wesley a fost mai greu, a preferat sa joace pentru 400 de mii de euro pe an decat sa vina la Steaua. Speram ca Brandan sa nu se supere si sa ne sustina si sa ajute echipa la fel cum a facut-o in tur", a mai spus liderul stelistilor.

Chinezii ii ofera 2 mil. de euro salariul pe 3 ani. Gigi cere 1 mil. de euro pe argentinian.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!