REACTIE dura pentru Steaua: "A ajuns o echipa de pluton acum! Nu poti sa mai ai PRETENTII!" VIDEO

Dumitru Dragomir a vorbit despre situatia de la Steaua si despre acest final de sezon.

"Steaua si ASA trebuie sa fie multumite amandoua cu programul din acest final de sezon, cand se lupta la titlu. Excelent a arbitrat Gaman, iar conform noilor indicatii FIFA si UEFA a facut perfect ca nu a dat 11 metri la Sepsi!

Si eu cred ca Steaua are program mai bun pe final si se va mobiliza mai bine, insa echipa Steaua e una de pluton acum: o echipa care pierde 3-4 titulari, jumatate din echipa, nici nu poti sa mai ai pretentii sa castige! Dupa aia mai dai si sugestii sa nu joace unul sau altul...", a comentat Dragomir.

Apoi, fostul sef de la LPF a vorbit despre situatia de la Dinamo si de la Rapid:

"Dinu Gheorghe e un conducator serios: daca ce i se promite si se face, atunci el poate sa ia si campionatul cu Dinamo. Nu stiu daca Negoita suporta personalitatea lui Dinu si nu stiu daca Anghelache e dat la o parte sau nu. Daca au si bani, atunci vor face treaba.

Rapid nu cred ca scapa de la retrogradare, insa m-as bucura sa ramana in Liga I. Galeria lor e cea mai frumoasa din tara, e peste cea a Petrolului si peste cea a Clujului, mereu mi-au placut, chiar daca m-au injurat. Steaua nu mai are galerie, la Dinamo e doar o mana de huligani care strica totul. Eu cred ca Dinamo, Rapid si Steaua vor fi tot in fruntea clasamentului, daca Rapidului nu cade. Cei din Giulesti nu au bani, dar au ceva! Au vrajeala multa din partea tuturor care sunt la Rapid acum", a incheiat Dumitru Dragomir interventia la Ora Exacta de la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat strategia de vaccinare anti-COVID-19. Vaccinarea este "gratuită şi voluntară"
BRAT

Modifică setările cookies