RAZBOI intre Dinamo si Rapid! Acuzatii dure la adresa sefilor din Stefan cel Mare: "Se folosesc de COMUNISME!" Ce jucatori au declansat conflictul:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 15:54

	RAZBOI intre Dinamo si Rapid! Acuzatii dure la adresa sefilor din Stefan cel Mare: "Se folosesc de COMUNISME!" Ce jucatori au declansat conflictul:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Rapidistii au pierdut mai mult de 10 jucatori dupa ce au fost retrogradati in liga secunda, insa numarul acestora ar putea creste, mai multi fotbalisti fiind momiti in Stefan cel Mare, de rivalii de la Dinamo.

Printre talentele pe care "cainii" vor sa le "fure" din Giulesti sunt Andrei Ciolacu, Alex Ionita, Nicolae Vasile si Alexandru Coman, fotbalisti contactati de presedintele Anghelache, noteaza Fanatik.

"In interiorul clubului s-au primit semnale constante ca Andrei Ciolacu, Alexandru Coman, Nicolae Vasile si Alexandru Ionita II au fost sunati de catre presedintele celor de la Dinamo, Constantin Anghelache, pentru ca acestia sa semnaleze cu ei. Asta e metoda folosita de dinamovisti din perioada comunismului", au dezvaluit conducatorii Rapidului, potrivit aceleiasi surse.

Oficialii rapidisti spun insa ca fotbalistii au refuzat din start ideea de a trece la marea rivala. Chiar si asa, presiunile dinamovistilor nu au incetat.

"Eu au probleme in atac, iar Ciolacu este un jucator tanar si talentat. Plus ca ei l-au mai contactat si in iarna", mai spun acestia.

De cealalta parte, cel acuzat ca a vrut sa fure jucatorii Rapidului, COnstantin Anghelache, dezmite orice fel de discutii.

"Trebuie sa fie o gluma, chiar una proasta. Cum se ne intereseze Ciolacu, cand face 1-1 cu Berceni? Acum avem un lot de 30 de jucatori, nu ne mai dorim pe nimeni", a spus si dinamovistul.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT