Rasturnare de situatie in cazul lui Martinus: "Transferul inca se mai poate face!" Ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l lua

Rasturnare de situatie in cazul lui Martinus: "Transferul inca se mai poate face!" Ce trebuie sa faca Steaua pentru a-l lua

Martinus poate ajunge la Steaua.

Mijlocasul olandez poate ajunge la Steaua chiar daca mutarea a intrat in impas dupa negocierile de saptamana trecuta. Steaua i-a pus o clauza de reziliere de 10 milioane de euro iar acesta nu a fost de acord.

George Ogararu, cel care l-a propus la Steaua, a declarat ca transferul nu a picat definitiv ci cele doua parti trebuie sa cada de acord asupra unor aspecte:

"Am vorbit cu Martinus. Cred ca au fost mai multe lucruri care au facut ca acest transfer sa nu se realizeze. Nu era o legatura reala intre clauza de reziliere, durata contractului si suma din contract. Au ramas discutiile deschise. Din ce mi-a zis, el isi doreste. Eu am incercat sa-l conving sa vina la Steaua. Este un club important care il poate ajuta mult in cariera", a spus George Ogararu pentru Dolce Sport.

Ogararu a comentat si transferurile realizate de Steaua pana acum, Alcenat, Muniru si Tudorie:

"Muniru era o achizitie necesara. Era nevoie ca aceea pozitie sa fie acoperita. E un jucator bun, eu l-am urcat. Tudorie e prea devreme ca sa poata ajuta Steaua deocamdata. Alcenat este un jucator valoros, dar Rapa cat a jucat acolo a dat randament. Doar Muniru cred ca poate ajuta Steaua in acest moment. Stelei ii trebuie un atacant valoros, consacrat, care sa poata ajuta echipa imediat. Mai are nevoie de un mijlocas de banda daca pleaca Tanase, un fundas central si un numar zece", a mai spus el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies