Concordia Chiajna Ionut Chirila Superliga

Rapidistii se pot bucura DEGEABA! Concordia e SIGURA ca va castiga la TAS: "Regulamentul e clar, avem dreptate!"

►GerMoney la Putere! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 17:50 Hansa – Bayern si marti 20:30 Borussia - Luzern!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Iulie 2013, 00:13
Data actualizarii: Duminica 14 Iulie 2013, 00:14

"A fost un joc important pentru noi, in care am acumulat foarte multa experienta. Am facut o prima repriza formidabila, in care am jucat ca o echipa mare. In prima repriza Rapid a existat foarte putin. In a doua repriza am cazut fizic, iar dupa ce Neagu si Rusu au iesit am intrat in jocul lor. Am avut niste jucatori care au fost eroi, dar atat am putut.

Am murit frumos. Zaharia a avut minge de 2-0 si sa incheie meciul, dar se intampla... Nu sunt suparat pe el. Am fost la cateva minute de un rezultat extrem de important. Experienta Rapidului si-a spus cuvantul. Acest meci l-am pierdut noi. Daca aceasta echipa va reusi sa joace 90 de minute va fi o echipa frumoasa si va promit ca Chiajna va avea un cuvant de spus intr-un an.

Mi-as dori sa ramanem in Liga I, pentru ca avem jucatori de perspectiva, care se vor transforma in certitudini. Din punct de vedere al regulamentului vom castiga la TAS", a spus Chirila.

Ionut Chirila a mentionat ca echipa Rapid nu a avut resurse mai mari, dar a avut un public "formidabil" care a motivat-o.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!