Rapidistii dau "strangerea" la o saptamana dupa ce au dat "stingerea". Alexa anunta ca Rapid incepe campionatul: "Semnam contracte cu jucatorii"

La o saptamana dupa ce au anuntat ca au oprit apa si curentul la baza de pregatire, trimitandu-si jucatorii acasa, rapidistii se strang sa inceapa campionatul, dupa cum a anuntat Dan Alexa, antrenorul echipei, care era si el in cautare de echipa, fiind tentat sa mearga la FC Brasov:

"Astazi vom relua antrenamentele in Giulesti. Jucatorii vor semna contractele zilele acestea. Pentru Rapid, important este sa incepem acest campionat. Performantele sunt lasate putin la o parte si este normal, atat timp cat nu am reusit sa facem achiziitii si nu ne-am putut antrena, dar important este sa incepem, sa facem totul pentru ca Rapid sa continue in prima Liga.

Azi se va negocia cu jucatorii, maine trebuie semnate neaparat contractele. Cine vrea sa semneze trebuie sa o faca maine. Sper sa tinem jucatorii importanti, sper sa il conving pe Vlad Morar sa ramana, pentru ca, in mare, cu ceilalti ne-am inteles. Va fi greu, dar ceea ce conteaza este sa incepem si sa nu intram in faliment", a spus Alexa pentru Dolce.

Rapid e la un pas de faliment, pe 20 iulie fiind termenul urmator la tribunal, echipa facand apel pentru suspendarea deciziei initiale de faliment. Echipa joaca in prima etapa cu FC Botosani, sambata seara de la 20:30.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies