Ca al ei, la nimeni! Rapidul are 10 jucatori in lot, 3 sunt portari. Pancu a facut vizita medicala pe banii lui si ii asteapta pe Sapunaru si Niculae

"Mini-lotul" Rapidului a facut in aceasta dimineata vizita medicala, cei 9 fotbalisti ai clubului din Giulesti dand probele obligatorii de la inceputul pregatirilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 11:52
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 21:50

Aflati pe ultimul loc al clasamentului Ligii I, insa cu un nou presedinte (Dinu Gheorghe) si un nou antrenor (Cristi Pustai), rapidistii spera sa reuseasca o minune in retur si sa se salveze de la retrogradare. Pentru asta, formatia giulesteana are insa mare nevoie de intariri, intariri care intarzie sa apara.

Dinu Gheorghe l-a asigurat pe antrenorul Cristi Pustai ca va face un lot competitiv pentru retur, insa ultimele zile nu au adus nicio schimbare a situatiei.

Rapidul are in acest moment doar noua fotbalisti, dintre care trei portari.

Intregul "minilot" de jucatori a facut in aceasta dimineata vizita medicala, una low-cost. Sapte dintre rapidisti au facut vizita medicala la Chiajna, in timp Pancu si Draghia si-au facut singuri analizele la INMS, in Bucuresti.

De la vizita medicala a lipsit Rui Miguel, cel care nu s-a intors inca din Portugalia, desi promisese ca va sosi la tmp. De asemenea, noua achizitie, Joao Coimbra, a lipsit de la clinica.

Fotbalistii prezenti la vizita medicala au fost: Milos Buchta (fost la Gaz Metan), Nicolae Vasile, Andrei Cerlinca (sosit de la Rapid Suceava), Alexandru Dan, Kikas, Madalin Martin si Boukaka. Pancu si Draghia au facut vizita medicala separat, la INMS.

Bornescu va face analizele dupa cantonamentul din Grecia.

Pancu ii asteapta pe Niculae si Sapunaru: "Sunt garantii noi la echipa"

Daniel Pancu a vorbit si el dupa finalizarea probelor de la INSM. Acesta a spus ca asteapta noi achizitii si le-a transmis un mesaj lui Daniel Niculae si Cristi Sapunaru.

"Am ales sa vin aici (n.r la INMS) pentru ca eu imi fac analizele aici de 20 de ani. Se fac analize bune, plus ca aici sunt toti parametri mei si pot sa ii compar.

Sunt garantii noi la echipa, ne putem strange 20 si acum, dar important este sa vina jucatori foarte buni, experimentati, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Nu am mai patit asa ceva niciodata in cariera mea, nu este o situatie normala, dar toti din club sunt surprinsi. Este important sa fim buni calitativ, nu doar numeric.

Am incredere in Dinu Gheorghe si sunt convins ca lucrurile vor sta bine, dar ma ingrijoareaza timpul. Pentru a face o echipa buna ai nevoie si de timp, iar timpul va fi dusmanul nostru. As fi multumit daca i-as avea alaturi pe Niculae si Sapunaru.

Sapunaru a fost la antrenament ieri, Nico asteapta un semn de la conducere. Nu cred ca se pune probelma de bani cand vine vorba de doi rapidisti mari. In plus, Nicolae Grigore trebuie sa isi termine contractul cu Apollon Limassol si apoi ni se va alatura", a spus Daniel Pancu.

Modifică setările cookies