anamaria prodan pandurii tg. jiu Superliga

Puscarie, Anamaria, Reghecampf, lipsa telefon mobil, comision ilegal, Pandurii, comisii federale

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Aprilie 2014, 10:22
Data actualizarii: Miercuri 02 Aprilie 2014, 10:25

Anamaria Prodan si Pandurii Tg. Jiu sunt in scandal din cauza transferului lui Alexadru Vlad la Dnepr. Un comision a aprins spiritele si comisiile din fotbal in urma transferului lui Alex. Vlad de la Pandurii la Dnepr, in Ucraina.

Gazeta Sporturilor scrie ca in acest transfer au fost implicate doua documente semnate. Primul reprezinta contractul de transfer, pentru 1.2 milioane de euro, iar al doilea, care n-a fost inregistrat la FRF, acest lucru nefiind aparent in obligatia impresarului, reprezenta o suma de 250.000 de euro pe care Pandurii aar fi trebuit sa o dea catre firma Reghe Building SRL, o forma de constructii in actele careia nu se regaseste ca activitate secundara nimic legat de impresariat, pentru vanzarea jucatorului prin intermediul sotiei lui Laurentiu Reghecampf.

Conform sursei citate, Pandurii a inregistrat actul in documentele clubului, iar Anamaria Prodan a eliberat o factura pentru plata sumei de 250.000 de euro, plus TVA de 60.000 de euro. Pentru ca cele doua parti au interpretat TVA-ul diferit, Anamaria Prodan a mai solicitat inca 85.000 de euro, clubul sustinand ca mai are sa-i plateasca 24.000. Astfel, impresarul a reclamat clubul la prima comisie FRF pentru litigii, comisie care a trimis cazul catre o alta comisie pentru licentele agentilor de jucatori.

Juristul celei de-a doua comisii sustine astfel ca "FRF nu detine o copie a licentei agentului, desi aceasta este licentiata de FRF", dar si faptul ca impresarul nu a informat comisia ca isi desfasoara activitatea prin intermediul unei societati comerciale. Dupa ce plangerea a fost respinsa la prima comisie, Anamaria Prodan a apelat la recurs, si acesta respins. Mai mult, Pandurii a cerut ca toti banii sa le fie returnati pentru ca "Anamaria Prodan nu ar fi participat in niciun fel la intermedierea transferului la Dnepr". 

Marin Condenscu nu a putut fi contactat la telefon pentru a raspunde in acest caz, insa Anamaria Prodan a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca: "Mi-au dat decizie nefavorabila si la recurs? Acum aflu! Ii bag pe toti in puscarie pentru abuz in serviciu, ii fac praf! Bai, nebunilor, e o intelegere intre parti, iar comisiile federale nu au niciun drept sa se pronunte pe teme de TVA. Atata vreme cat cei de la Pandurii si-au asumat plata intr-un anume fel printr-un document indubitabil, cum vii tu sa spui ca e asa, nu invers?!"

"Eu am reprezentat clubul la negocierile cu Dnepr, cine putea sa vorbeasca in engleza cu aia?! Nici nu-mi amintesc daca la momentul acela aveam deja contract de agent cu Vlad." "Mai oameni buni, nu ei mi-au eliberat licenta? Platesc asigurarile la zi, tot ce trebuie.", a spus Anamaria Prodan in Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!