Liga 1

Probleme mari pentru o echipă din Liga 1! S-ar putea retrage din campionat, în plin sezon

Academica Clinceni are probleme mari din punct de vedere financiar, iar acest lucru ar putea duce chiar la retragerea din campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 16:04
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 18:12

Academica Clinceni are probleme mari din punct de vedere financiar, iar acest lucru ar putea duce chiar la retragerea din campionat.

Echipa care a surprins pe toată lumea în sezonul precedent, când a reușit să ajungă în play-off, are o situație delicată pe plan financiar, chiar dacă a încasat sume importante din drepturile TV, grație parcursului impresionant de anul trecut.

Academica Clinceni s-ar putea retrage din campionat

 

Acum, mai mulți sponsori s-au retras de la echipă, iar în perioada următoare se așteaptă ca și mai mulți fotbaliști importanți să plece de la echipă, din cauza faptului că sunt neplătiți. Singura speranță pentru Clinceni de a termina acest campionat este venirea unui sponsor, anunță Look Sport.

După ce anul trecut a reușit să termine pe locul șase, cu niște jucători precum Cristi Tănase, Raul Rusescu sau Adi Popa, acum Clinceniul este ”codașa” Ligii 1, cu două puncte după primele șapte etape.

Farul Constanța este următoarea adversară din campionat a echipei lui Ilie Poenaru.

CITESTE SI

Modifică setările cookies