Prima piedica in transferul lui Budescu la Steaua in aceasta vara? Reactia starului de la Astra despre viitorul sau. VIDEO

Budescu de la Astra asteapta oferte in aceasta vara. Steaua il vrea, dar jucatorul are alte planuri.

Steaua nu este prima optiune pentru Budescu. Starul Astrei ar vrea sa plece afara. Daca nu vor veni oferte din Europa pentru el, atunci ar putea juca pentru Steaua. Becali trebuie sa se inteleaga cu Niculae pentru transfer.

"Nu stiu nimic, nu am vorbit nimic cu nimeni. Momentan sunt in vacanta, imi doresc sa joc afara, dar o sa am o discutie cu cei de la club. In primul rand mi-as dori sa joc afara. Am vazut pe la TV ca cei de la Steaua sunt interesati, dar nu e clar nimic, nu am vorbit cu nimeni"

"Nu am impresar. Astept sa fiu contactat. Nu vreau sa vorbeasca nimeni pentru mine. Am vorbit cu foarte multi impresari, dar le-am spus ca daca vin cu o oferta clara si este ok pentru mine, nu am nimic sa semnez cu ei, dar asa pe vorbe nu se pune problema. Asa toti vorbesc."

"Nu ma pot evalua singur. O sa vedem. Sa vedem ce vor si cei de la club. 3 milioane de euro este o suma prea mare ca sa vorbim de asa ceva", a spus Budescu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies