Petrolul isi lanseaza abonamentele pentru 2015-2016! Fanii au varianta FAMILY daca vor sa mearga cu familia la meci

Petrolul isi lanseaza abonamentele pentru 2015-2016! Fanii au varianta FAMILY daca vor sa mearga cu familia la meci

Petrolul Ploiesti anunta ca, incepand de luni, 22 iunie, va pune in vanzare abonamentele valabile pentru partidele de pe teren propriu din sezonul 2015-2016 (sezon regulat + play-off/play-out).

Pana duminica, 28 iunie, procedura va fi rezervata exclusiv abonatilor din sezonul competitional 2014-2015, aceştia putand opta pentru pastrarea locului in stadion. Suporterii care au detinut abonamente in stagiunea precedenta sunt rugati sa le prezinte in momentul reinnoirii, impreuna cu cartea de identitate. Din data de 29 iunie, abonamentele vor putea fi procurate de catre toti cei interesati.

Pentru sezonul urmator, pretul biletelor va ramane la nivelul stagiunii precedente. Pretul abonamentelor, in schimb, va fi redus cu circa 15%, abonatii urmand sa aiba acces la meciurile din cadrul Ligii I (sezon regulat, play-off/play-out), precum şi la partidele din Cupa Romaniei şi din Cupa Ligii ce se vor desfaşura pe stadionul “Ilie Oana”, in organizarea FC Petrolul Ploieşti. Abonamentele vor fi vandute doar la casele de ticketing ale arenei “Ilie Oana”. Data fiind schimbarea sistemului competitional, cu un nou format, ce prevede disputarea unui sezon regulat (tur-retur, 13 meciuri pe teren propriu) şi, apoi, play-off (tur-retur, 5 meciuri pe teren propriu) sau play-out (tur-retur, 7 meciuri pe teren propriu), abonamentele vor fi vandute doar pentru intreg sezonul.

Preturi abonamente sezon 2015/2016

Peluze                  165 lei

Tribuna II             335 lei

Tribuna I             465 lei

Tribuna 0            795 lei

Loc in loja         5100 lei

* Elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmand sa fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achizitionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, stampilat si vizat la zi.

** Abonamentele FAMILY vor fi emise in Sectorul 212, Tribuna II. Copiii cu varsta sub 12 ani vor avea gratuitate in cazul in care sunt insotiti de catre un parinte detinator de abonament emis pentru acest sector.

Totodata, impreuna cu partenerii sai, FC Petrolul Ploieşti le-a pregatit o serie de facilitati suporterilor care işi vor achizitiona abonamente pentru stagiunea 2015-2016:

-          10% discount la tratamentele efectuate la Clinica Acibadem din Turcia;

-          20% discount pentru inchirierea de autoturisme prin Cronoscar;

-          20% discount la sala de fitness Moving Express Ploieşti;

-          15% discount la achizitionarea de articole din magazinul Nike, amplasat in incinta AFI Ploieşti;

-          15% discount la achizitionarea de produse din magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti (stadion “Ilie Oana”);

-          15% discount la Restaurant Best Ploieşti;

FC Petrolul Ploiesti face cunoscute si preturile pentru bilete, ce vor fi valabile in sezonul 2015-2016

Preturi bilete sezon 2015/2016

Peluze             12 lei

Tribuna II         25 lei

Tribuna I           35 lei

Tribuna 0         60 lei

Loc in loja       300 lei

* La anumite partide din Liga I, Cupa Romaniei sau Cupa Ligii pretul biletelor poate suferi modificari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies