"Presedintele ne-a sunat si ne-a zis ca vine!" Anuntul OFICIAL pentru un stelist! Cine poate pleca dupa play-off

"Presedintele ne-a sunat si ne-a zis ca vine!" Anuntul OFICIAL pentru un stelist! Cine poate pleca dupa play-off

Steaua i-a pierdut pe Tatarusanu, Pintilii si Gardos in aceasta vara. Un alt titular ar putea parasi clubul in perioada urmatoare.

Iasmin Latovlevici e dorit de Dinamo Zagreb, care va reveni in Romania cu o oferta concreta in perioada urmatoare, scrie presa din Croatia.

Dinamo a mai discutat la Bucuresti cu presedintele Argaseala dupa meciul de cupa cu Astra, din mai, insa atunci au renuntat la oferta concreta in ultimul moment. Oficialul campioanei sustine ca nu exista nicio propunere clara pentru Latovlevici.

"Discutia pentru Latovlevici a fost inaintea meciului din Cupa cu Astra. S-a vorbit atunci despre acest transfer cu antrenorul lui Dinamo Zagreb, care a venit la Bucuresti. Nu stiu ce situatie a fost la club, dar ni s-a spus ca totul se opreste pentru moment. Dupa aceasta intalnire, n-a mai avut loc niciun contact intre noi si Dinamo.

Acum o saptamana am fost anuntati ca vine presedintele lui Dinamo la Bucuresti, apoi din nou nimic, astea sunt ultimele informatii pe care le avem. Nu exista niciun fel de oferta pentru Lato in acest moment, daca erau negocieri concrete v-as fi spus!", a explicat Argaseala la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies