Povestea noului DIAMANT de 17 ani din Liga I: I-a dat gol Stelei, Dinamo l-a refuzat, acum Juventus a facut oferta de transfer

Povestea noului DIAMANT de 17 ani din Liga I: I-a dat gol Stelei, Dinamo l-a refuzat, acum Juventus a facut oferta de transfer

La numai 17 ani, Andrei Ivan este cel mai promitator nume pentru acest sezon de Liga I.

Juventus ofera 500.000 de euro

Pustiul Craiovei a marcat primul sau gol pentru CSU in Liga I chiar in fata Stelei, etapa trecuta, iar acum Juventus a pus ochii pe el.

Conform site-ului Maximasport, CSU Craiova a primit o oferta de 500.000 de euro pentru Andrei Ivan din partea lui Juventus Torino.

Oltenii refuza sa-l cedeze insa atat de usor si cer 3 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale lui Ivan.

Cu toate astea, Andrei Ivan nu vrea sa plece: "Eu nu stiu daca am avut oferta de la Juventus sau nu. Stie mai multe lucruri impresarul meu Sorin Paraschiv. Dar eu nu vreau sa plec din Banie, imi doresc sa mai stau un an-doi, sa facem performante, mai apoi sa fiu transferat in strainatate

Daca voi intra cu Viitorul, voi da gol. Reusita din meciul cu Steaua nu prea m-a mai interesat, dat fiind ca nu a contat pentru puncte. Cu Viitorul va fi un meci greu, nu trebuie sa tratam de sus adversarul. Nu contreaza faptul ca intalnim juniori sau batrani, important este sa castigam" a declarat jucatorul intr-o conferinta de presa.

Dinamo l-a ratat

Jucatorul a fost crescut la Moreni, iar in august 2011 a ajuns la Sporting Pitesti, scoala care avea o colaborare stransa cu Dinamo, club la care trebuia sa ajunga.

"Dinamo a avut prima optiune, am discutat, dar intre timp s-a facut trecerea actiunilor de la domnul Badea la domnul Negoita, iar optiunea noii conduceri a fost sa intrerupa colaborarea cu noi. S-au reorganizat de alta maniera si nu au mai venit cu o solicitare de colaborare.", a declarat Tanase Dima pentru ProSport.

Astfel, dupa ce a fost dorit de academiile lui Norwich si Reading, Ivan a ajuns la Craiova, cu care profesorul Dima avea legaturi stranse.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies