Petrolul asteapta un antrenor MONDIAL! Walter ramane la U Cluj! Semnul ca Sven Goran Eriksson are LIBER spre Ploiesti

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Iunie 2012, 18:20

	Petrolul asteapta un antrenor MONDIAL! Walter ramane la U Cluj! Semnul ca Sven Goran Eriksson are LIBER spre Ploiesti

Fostul selectioner al Angliei e asteptat la Ploiesti sa faca din Petrolul o super campioana! Investitorii pe care ii reprezinta nu renunta la ideea de a cumpara Petrolul!

Chiar daca l-au anuntat pe Rednic antrenor si au facut deja cateva achizitii importante de la U Cluj, actualii actionari de la Petrolul nu mai conteaza pe sustinerea lui Florian Walter! Omul asteptat sa vina cu banii alaturi de actualii actionari nu mai are de gand sa investeasca pe Ozn Arena, anunta stiridecluj.ro! Grupul reprezentat de Eriksson, Seamed, are astfel toate sansele sa ajunga la Ploiesti!

Walter se ocupa de reconstructia echipei si a realizat deja 3 transferuri la U! Iulian Apostol, Andrei Margaritescu si Bogdan Patrascu sunt primele 3 nume din noua echipa a lui Niculescu pe Cluj Arena!

Liderii galeriei lui U nu sunt insa de acord ca Walter sa ramana si nu-i accepta nici pe jucatorii adusi in ultimele zile!

"Nu sustinem astfel de jucatori, mai bine jucam cu juniorii si nu ii lasam sa joace in tricourile lui U Cluj", a spus liderul suporterilor lui U, Mircea Cenan.

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT