Pe ce loc termina Dinamo? O fosta vedeta a clubului il avertizeaza pe Rednic: "Nu prinde play-off-ul la ce lot are acum"

Pe ce loc termina Dinamo? O fosta vedeta a clubului il avertizeaza pe Rednic: "Nu prinde play-off-ul la ce lot are acum"

Dinamo a terminat pe 7 campionatul treciu.

Dinamo tocmai ce a incheiat unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. Echipa a terminat pe locul 7, la mijlocul clasamentului si departe de primele 3 pozitii, care reprezentau obiectivele clubului.

Mircea Rednic i-a luat locul lui Flavius Stoican pe finalul sezonului si are datoria sa remanieze lotul si sa prinda podiumul sezonul urmator, chiar daca echipa este in "deriva" in ultimele sezoane.

Acesta este avertizat insa de Danut Lupu, cel care spune ca Rednic are nevoie de intariri serioase daca vrea sa isi indeplineasca obiectivul:

"Eu ii doresc sa prinda 3-4 ani dar vedeti ca si Multescu a venit, a cerut niste jucatori, i s-au adus altii, iar dupa 4-5 etape a plecat. Eu nu stiu cat va reusi Rednic sa reziste cu lotul de jucatori pe care il are. Sper ca domnul Negoita sa respecte intelegerea cu Rednic si cu domnul Dinu, sa dea bani ca sa aduca jucatori. Cu lotul pe care il au, mi-e foaret greu sa cred ca vor face ceva la anul. Asta e echipa de play-out. Vad ca Viitorul s-a intarit, Tg Mures e Tg Mures, Astra e Astra, mai e si Petrolul... E greu sa cred ca Dinamo va reusi ceva si anul asta", a spus Danut Lupu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies