Pariul lui Reghe pentru turul sezonului: "Noi ne batem doar cu noi!" Ce avans de puncte vrea pentru Steaua pana in iarna:

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Iulie 2013, 19:43

	Pariul lui Reghe pentru turul sezonului: "Noi ne batem doar cu noi!" Ce avans de puncte vrea pentru Steaua pana in iarna:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Steaua a inceput perfect sezonul, cu victorii pe linie in Supercupa, campionat si Europa, iar echipa a aratat o forma care ii permite sa se gandeasca la titlul 25.

Laurentiu Reghecampf e convins ca Steaua va reusi sa ia un avans considerabil inca din tur in lupta pentru castigarea campionatului.

"Noi ne batem doar cu noi. Daca vom juca la fel ca si anul trecut, sau mai bine, e greu ca cineva sa se apropie de noi. Stiu foarte bine ce vorbesc si mentin ce v-am spus in trecut: vom avea 10-12 puncte avans la finalul turului."

"Este foarte greu pentru CFR sa formeze o echipa intr-o luna de zile cu 14-15 jucatori noi. Eu stiu foarte bine ca Rednic isi doreste sa castige campionatul, la fel si cei de la Cluj, dar in acest fel pe el va exista presiune si acest lucru va conta. Presiunea face ca lucrurile sa ia de multe ori o turnura negativa asupra evolutiei jucatorilor.", a declarat Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

Guvernul anunță că își asumă răspunderea pentru trei proiecte de lege
BRAT