"Parintele" Sdrobis isi bate jucatorii!

PATRU FOSTI JUCATORI AI JIULUI ACUZA COMPORTAMENTUL LUI IOAN SDROBIS!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Mai 2007, 14:12
Data actualizarii: Joi 31 Mai 2007, 14:12

Scandal in toata regula! Patru fosti jucatori de la Jiul Petrosani se plang ca "parintele" Ioan Sdrobis i-a batut de mai multe ori, i-a jIgnit si i-a facut "olteni imputiti". 
Stelica Stemat, Andrei Anghel, Augustin Tudor si Octavian Traistaru spun ca au incasat-o rau de la managerul general al Jiului, Sdrobis dupa un amical cu Barlad, in care, culmea, au batut cu 4-1.
Fotbalistii cred ca Sdrobis nu sporta oltenii si din cauza asta s-a purtat poarta urat cu ei. Sdrobis, care l-a descoperit pe stelistul Vali Badea, se apara: "Sunt niste figuranti si increzuti, niste non valori, veniti pe pile la Petrosani.

"Dupa meci a  venit domnul Sdrobis si m-a lovit pe mine si pe inca doi coechipieri de -ai mei", a spus Andrei Anghel.

"Dupa acel amical, a intrat domnul Sdrobis in vestiar. A venit, m-a certat , m-a injurat , eram pe scaun acolo si mi-a dat o palma", spune Stelica Stamat

"Sunt niste copii rasfatati, niste parfumati, care cred ca fotbalul este Vama Veche si Costinesti. Cand i-am dat sa joace la Vulcan, primeam reclamatii ca se culca numai la 3 dimineata. Jucau numai cate 4-5 minute pe meci. Astia nu sunt fotbalisti, sunt prieteni cu fotbalistii", spune Sdrobis.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies