ULTIMA ORA | Jucatorul propus ca moneda de schimb in afacerea Varela este aproape de o alta echipa. Anuntul facut de presa elena

ULTIMA ORA | Jucatorul propus ca moneda de schimb in afacerea Varela este aproape de o alta echipa. Anuntul facut de presa elena

Arabii n-au dat raspunsul in timp util, iar Becali inclina sa-l trimita pe Varela in Grecia, la PAOK.

UPDATE | Varianta Erik Sabo ca moneda de schimb in afacerea Varela la PAOK ar putea pica. Publicatia elena Gazzetta.gr anunta ca mijlocasul slovac este in pole position pentru un transfer in Israel, la Beitar Ierusalim.

Jurnalistii eleni detaliaza ca PAOK cere 400.000 euro in schimbul jucatorului. Beitar ar vrea sa-l imprumute cu optiune de cumparare definitiva, insa grecii insista pentru a primi banii inca de acum.


Echipa din Salonic ofera 1 milion de euro si il imprumuta un an in Romania pe slovacul Sabo, fost jucator la  Spartak Trnava. Sabo a semnat cu PAOK acum un an, dar n-a confirmat si va fi lasat sa plece de greci.

Plecarea lui Varela il determina pe Becali sa mai faca un transfer vara asta. Steaua intensifica negocierile cu Puljic, croatul care a jucat sezonul trecut pentru Dinamo
.

Sabo poate juca atat mijlocas central, cat si aparator dreapta. Are 8 selectii in nationala Slovaciei, alaturi de care a fost si la Euro!

"Semnam doua contracte cu el. Unul va fi pana vara viitoare, celalalt pe inca 3 ani. Daca baiatul confirma, devine definitiv jucatorul nostru!", a spus Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies