VIDEO Pancu s-a lămurit după primele 10 etape din Liga 1: "Sigur se bate la titlu!"

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21, a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, după ce din competiția internă s-au scurs primele 10 etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 21:17
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 21:16

FCSB a dominat startul de sezon, cu 25 de puncte din 30 posibile în primele 10 etape. Liderul este urmat de CFR Cluj, cu 19 puncte și un meci în minus, în timp ce Rapid și Universitatea Craiova sunt la egalitate, cu 18 puncte.

Daniel Pancu: "Rapid sigur se bate la titlu"

Daniel Pancu este convins că Rapid va lupta pentru câștigarea campionatului în acest sezon. Fostul jucător și antrenor din Giulești consideră că elevii lui Cristiano Bergodi sunt pe un trend ascendent și vorbește în termeni laudativi despre Albion Rrahmani, atacantul kosovar care a înscris deja 6 goluri.

"Rapid sigur se bate la titu. Rapid și-a propus să lupte la titlu. Nu știu dacă va reuși sezonul ăsta, dar cu siguranță de golurile lui Rrahmani va avea nevoie și va depinde", a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu, despre Albion Rrahmani: "E o mare bombă! Vreau să-l cunosc"

Selecționerul micilor tricolori a identificat și marea calitate pe care o are Albion Rrahmani: că atacă foarte bine colțul scurt.

„(n.r. Cum ți se pare Rrahmani?) Acomodarea și pentru mine e o mare surpriză. Sunt interesat să-l cunosc. Foarte rar vezi un jucător să marcheze într-un campionat nou șase goluri în patru etape. 

Și cred că a mai avut ocazii mari de gol. E o mare bombă. Așa îl văd, o bombă. E foarte greu de marcat, simte bine spațiile și are cea mai bună calitate a unui atacant, atacă bine colțul scurt”, a mai spus Pancu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!