NEWS ALERT Ovidiu Hațegan a reacționat după decizia controversată din Dinamo - Poli Iași: ”Asta a fost impresia mea”

Dinamo - Poli Iasi Ovidiu Hategan Superliga Superliga Ovidiu Hațegan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 21:03
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 21:04

Dinamo - Poli Iași s-a încheiat 1-0.

”Câinii” au primit vizita moldovenilor pe ”Arcul de Triumf” în etapa cu numărul patru din play-out-ul Superligii României. La capătul celor 90 de minute, formația dirijată de Zeljko Kopic a înregistrat toate cele trei puncte.

În minutul 29 al meciului, Josue Homawoo l-a băgat în spital pe Luca Mihai cu o intrare necugetată soldată cu multiple fracturi craniene și o hemoragie internă pentru fotbalistul ieșenilor.

”Centralul” Ovidiu Hațegan a arătat doar cartonașul galben pentru faza respectivă, fapt care a stârnit un val de reacții negative. Chiar președintele CCA Kyros Vassaras a menționat că Homawoo ar fi trebuit eliminat.

Ovidiu Hațegan a reacționat după decizia controversată din Dinamo - Poli Iași: ”Asta a fost impresia mea”

  • La o zi după meciul de pe ”Arc”, Ovidiu Hațegan a reacționat și a evidențiat că nu a realizat pe moment gravitatea situației

”Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului. 

Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit. Trebuia să arat cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică. 

Sper din tot sufletul ca situația să nu fie foarte gravă și să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate”, a spus Ovidiu Hațegan, potrivit frf.ro.

Dinamo - Poli Iași 1-0

A fost un meci extrem de încrâncenat pe "Arcul de Triumf". Eliminarea lui Bouhenna în minutul 20 și contactul dur dintre Homawoo și Luca Mihai din minutul 29 au demonstrat-o din plin.  Golul victoriei "câinilor" a venit abia în minutul 90+3, după o execuție foarte bună a lui Ahmed Bani la colțul scurt.

În urma acestei victorii, Dinamo a urcat pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte, fiind la două lungimi de poziția care asigură salvarea directă de la retogradare. Etapa următoare Dinamo se va deplasa la Craiova, pentru meciul cu FCU, în timp ce Poli Iași va primi vizita lui FC Voluntari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!