Miercuri 04 Aprilie 2018, 20:22

Oltenii s-au antrenat cu oua de Paste inainte de meciul cu FCSB: "Sigur castigam!" VIDEO

Pe stelisti ii Paste prima infrangere din play-off! E amenintarea care vine de la Craiova. Daca pierd cu stelistii, oltenii isi iau gandul de la titlul asteptat de 27 de ani! 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Oltenii sunt singurii care n-au luat gol in play-off. Nu se tem de Budescu si Alibec. Kovacs va fi arbitru la derby. Tot el a fost la centru si la derby-urile dintre stelisti si olteni, dinaintea play-off-ului.


Hagi tine cu stelistii la derby-ul cu Craiova.

"Chiar daca Craiova a inceput la 7 puncte distanta de noi, am redus la 5 puncte si speram ca dupa acesta etapa sa fim mai aproape de ei!", spune Ianis. 

Oltenii s-au antrenat cu oua, inainte ciocnirii cu stelistii din campionat. Calancea n-a renuntat la manusile de portar in bucatarie.

El si sotia lui au donat copiilor nevoiasi din Craiova alimente, haine si rechizite. Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea