OFICIAL! Gica Popescu si-a depus dosarul cu care candideaza la sefia FRF: "Nu mi-e teama de nimic!" Ce spune despre verdictul in Dosarul Transferurilor

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 12:40

Gica Popescu si-a depus astazi dosarul de candidatura la alegerile FRF.

"E totul in regula. Nu s-a validat dosarul, doar l-am depus, s-a sigilat plicul cu documente si urmeaza a fi analizate. Nu am avut emotii, am avut parte de altele de-a lungul carierei, dar am punctat momentul. Sunt foarte optimist, daca nu as fi fost nu as fi intrat in aceasta competitie. Ceilalti candidati sunt oameni pe care ii tratez cu maxim respect, au sansa lor pentru ca altfel nu ar fi intrat in competitie. Sper in continuare ca aceasta competitie sa aiba la baza respectul, ceea ce nu s-a intamplat pana acum. Nu voi ezita niciodata sa implementam lucrurile interesante din programul dansilor, daca voi reusi sa castig alegerile. Trebuie sa urmarim interesul fotbalului, nu orgoliul personal."
 
"Habar nu am cati votanti vor fi insa. Nu mi-e teama ca ar exista contestatii din aceasta pricina. Nu mi-e teama de nimic. Eu doresc sa se desfaşoare corect aceste alegeri şi nu am de ce sa gandesc altfel şi pana la urma membrii afiliati sa-şi aleaga persoana care doresc sa ii reprezinte in urmatorii patru ani. Probabil ca vom şti numarul membrilor in Adunarea Generala", a declarat Popescu la sediul FRF.
 
Intrebat despre verdictul in dosarul transferurilor, Gica Popescu a declarat:
 
"Am stat 9 ani de cand a inceput, haideti sa mai avem rabdare o saptamana. Pe 25 vom afla verdictul."
Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies