OFICIAL | Concordia Chiajna si-a luat atacant care a inscris cu Barcelona si Real Madrid: Milevskiy va debuta in Liga I cu Steaua

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Februarie 2016, 14:03

	OFICIAL | Concordia Chiajna si-a luat atacant care a inscris cu Barcelona si Real Madrid: Milevskiy va debuta in Liga I cu Steaua

Steaua a dat lovitura in aceasta iarna prin aducerea unui fotbalist cu experienta in Bundesliga, dar Chiajna ii face concurenta puternica. Gruparea ilfoveana s-a inteles cu un atacant care le-a dat gol Barcelonei si lui Real Madrid. Artem Milevskiy a semnat pe 6 luni.

Concordia Chiajna a oficializat transferul atacantului ucrainian Artem Milevskiy (31 de ani), jucator care a imbracat timp de 11 ani tricoul lui Dinamo Kiev, marcand in Liga Campionilor impotriva Barcelonei si a lui Real Madrid.

Artem Milevskiy a semnat un contract valabil pe 6 luni cu echipa din Chiajna, dupa ce a jucat peste 200 de meciuri la Dinamo Kiev. Acesta a sosit liber de contract din Croatia, evoluand ultima oara la RNK Split.

"Atacantul de 31 de ani si presedintele CS Concordia, Cristian Tanase, au parafat intelegerea potrivti careia Milevskiy va putea juca pentru Concordia Chiajna in urmatoarele sase luni", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Primul meci oficial al Concordiei Chiajna in primavara va fi impotriva Stelei, in Liga I.

Milevskiy are 50 de selectii la nationala Ucrainei si 8 goluri marcate.

Artem Milevskiy a castigat 4 titluri, patru Cupe si cinci Supercupe in Ucraina.

Milevski a semnat azi contractul cu echipa noastraAtacantul de 31 de ani si presedintele CS Concordia, Cristian...

Posted by C.S. Concordia Chiajna on Friday, February 5, 2016
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies