Oferta SURPRIZA pentru Rednic din Liga I! "Pana diseara le dau raspunsul! Sunt surprins, au oferit mai mult decat Dinamo"

Oferta SURPRIZA pentru Rednic din Liga I! "Pana diseara le dau raspunsul! Sunt surprins, au oferit mai mult decat Dinamo"

Optimile de finala de la EURO | Sambata, la ProTV, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Mircea Rednic ar putea ajunge la Pandurii in aceasta vara. Narcis Raducan l-a sunat sa fie antrenorul echipei. Pandurii a plecat in cantonament fara tehnician si trebuie sa gaseasca imediat o solutie.

Rednic i-a promis lui Narcis ca ii va da un raspuns cat mai repede cu putinta. E surprins ca Pandurii i-a oferit mai multi bani decat Dinamo.

"O sa le dau raspunsul cat mai repede, pana diseara. Tinand cont ca joaca si in cupele europene, chiar m-au surprins si ii multumesc lui Narcis ca s-a gandit la mine, ca o echipa ca Pandurii ofera mai mult decat ofera Dinamo."

"Poate vor pleca Hora, Sapunaru. Decizia e legata si de sanatatea mea. Va trebui sa ma mai operez."

"Cu nationala nu a fost nicio discutie, nu m-a contactat nimeni. Eu am spus ca orice antrenor roman isi doreste sa antreneze la nationala, dar n-am spus ca eu vreau. Eu i-am cerut lui Narcis timp pana sambata, mi-a zis ca vrea cat mai repede, ca echipa e in cantonament fara antrenor"

"N-am ce jucatori sa iau de la Dinamo, sunt sub contract, au un lot, o strategie.", a spus Rednic la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies