"Nu vreau sa se amane cu 6 luni, ci cu o zi sau doua". Edi Iordanescu e in continuare nemultumit de decizia LPF, dar e convins ca echipa sa va fi pregatita cu ASA

"Nu vreau sa se amane cu 6 luni, ci cu o zi sau doua". Edi Iordanescu e in continuare nemultumit de decizia LPF, dar e convins ca echipa sa va fi pregatita cu ASA

Citeste si - "Steaua nu e speciala, regulile sunt pentru toti". Edi Iordanescu considera ca echipa sa a fost dezavantajata de cantonamentul selectionati divizionare, in timp ce Steaua a avut numai de castigat

Antrenorul Pandurilor spune ca echipa sa este una dintre cele mai afectate de cantonamentul selectionatei divizionare, programat chiar de tatal sau, in Antalya. Edi Iordanescu este de parere ca atat echipa nationala, cat si Steaua, au avut de castigat, in timp ce Pandurii ori Astra numai de pierdut.

Din acest motiv, Iordanescu Jr. a cerut LPF amanarea meciului cu ASA Tragu Mures, din weekend. Acesta a fost insa refuzat, lucru care l-a nemultumit si mai rau.

"Multi si-au arata nemultumirea sau frustrarea la solicitarea Pandurilor de a amana meciul de la Targu Mures. Nu vorbesc sa ni-l amane pentru sase luni ci o zi, doua. Am zis ca ar fi fost o decizie morala tinand cont de faptul ca, spre deosebire de Targu Mures, noi am avut 4 jucatori la nationala", a explicat Edi Iordanescu. 

"Avem un debut important si mai avem matematic nevoie de un punct pentru a fi suta la suta in Play Off. Asta nu inseamna ca vom merge si vom inceerca un joc inchis sau putin spectaculos, nu inseamna ca pregatim meciul la egal", a mai spus el. 

Un alt lucru care ii da batai de cap lui Edi Iordanescu este dat de faptul ca Pandurii nu au in acest moment un teren bun de antrenament, dat fiind ca la Targu Jiu se lucreaza intens la noul stadion.

"Am fost pe santier, am stat de vorba cu seful santierului si am vorbit personal. Nu cred ca trebuia sa fac asta, tot din dragoste pentru echipa o fac si pentru a putea sa avem conditii bune. Eu sunt antrenor angajat si in contractul meu spune ca trebuie sa antrenez o echipa de fotbal si pentru asta imi trebuie un teren, niste mingii", a mai spus Iordanescu Jr. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies