"Nu stiu imnul Romaniei, dar stiu putin imnul Rapidului!" Ce spune De Amorim despre o CONVOCARE la nationala Romaniei

"Nu stiu imnul Romaniei, dar stiu putin imnul Rapidului!" Ce spune De Amorim despre o CONVOCARE la nationala Romaniei

William de Amorim de la Astra spune ca vrea la nationala Romaniei, dar nu poate sa vorbeasca foarte mult despre acest subiect.

De Amorim spera sa-si ia cetatenia si viseaza ca intr-o zi sa joace pentru nationala Romaniei. Jucatorul Astrei glumeste si spune ca nu stie in acest moment imnul Romaniei, ci doar pe cel al Rapidului.

"Saptamana asta am discutat cu cineva din club ca pot sa imi iau cetatenia. Imi doresc sa o primesc, pentru ca este bine pentru club. Nu as mai fi strain, poate fi adus altcineva pe acest post. La nationala Romaniei? E prea mult sa discutam acum, nu pot sa raspund. Inca nu stiu imnul, dar vedem ce va fi..."

"Imi place mult Rapidul. Cand am venit aici, in 2010, erau niste jucatori buni, Spadaccio, Cesinha si imi placeau. Am si debutat la ei. Mi-au placut de ei de atunci si a ramas..."

"Stiu putin din imnul Rapidului, stiu si niste cantece. Am invatat si eu cateva, m-a invatat si Dani Coman, au mai venit si Sumi, si Ionita... Suntem multi rapidisti aici", a declarat De Amorim la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies