Liga 1

"Nu stiu daca va fi titular la Steaua! Hagi si tatal lui au decis sa mai stea un an la Viitorul!" Ce se intampla cu una dintre principalele tinte ale lui Becali

Florin Tanase si Razvan Marin sunt cele doua tinte ale lui Becali de la Viitorul. Daca unul e aproape facut, celalalt va mai ramane la Ovidiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2016, 14:24
Data actualizarii: Luni 08 August 2016, 14:29

Oficialii Viitorului anunta ca Razvan Marin nu va merge la Steaua. Cel putin un an de zile, fiul lui Petre Marin va mai juca la Viitorul lui Hagi.

"S-a considerat ca pentru Razvan Marin e important sa joace cat mai mult. La Steaua nu stiu daca va fi titular, in conditiile in care s-ar duce acum. El si tatal lui, dar si Hagi, au considerat ca pentru el ar fi mai bine sa mai stea un an la Viitorul."

"Mai sunt discutii cu alte cluburi de afara pentru jucatorii nostri, e posibil sa se mai faca transferuri in aceasta vara", a declarat pentru DolceSport presedintele Viitorului, Cristian Bivolaru.

"Razvan a avut oferte, dar nu e disperat sa plece pentru ca e foarte tanar. Scopul lui e sa mai joaca un an la Viitorul, sa progreseze in continuare. El e linistit, nu vrea sa plece si vrea sa joace cat mai mult", a spus si Zoltan Iasko, directorul sportiv al Viitorului, pentru sursa citata.

CITESTE SI

Modifică setările cookies