"Nu pot raspunde de rezultate daca imi ia jucatorii la nationala!" Un nou atac al lui Reghecampf la adresa lui Iordanescu

Steaua se pregateste de cantonamentele din aceasta iarna, iar Reghecampf insista ca toti jucatorii sai sa ramana la echipa si sa nu se duca la nationala.

Decizia lui Anghel Iordanescu de a aranja un cantonament in paralel cu echipele de club din Liga I l-a deranjat pe Reghecampf. Antrenorul Stelei sustine ca daca jucatorii sai nu vor mai fi la club, ci la nationala, el nu poate raspunde pentru rezultatele din urmatoarele luni.

"Nu inteleg de ce echipa nationala trebuie sa faca un cantonament in aceeasi perioada cu cluburile. Antrenorii echipei nationale nu au incredere in antrenorii si in sedintele de pregatire care se fac la cluburi in perioada respectiva? Ce altceva sa inteleg?!"

"Eu sunt impotriva acestui cantonament si o sa am o discutie cu selectioner Iordanescu. Noi lucram foarte bine la club, iar mie mi se cere performanta la Steaua. Daca eu nu am jucatorii in perioada de pregatire nu pot raspunde pentru rezultate, asta sa fie clar!", a declarat Reghecampf in Gazeta Sporturilor.

Cum ar trebui rezolvat conflictul Reghecampf - Iordanescu? (2829 voturi)
 
Jucam la Euro 2016, Reghe trebuie sa ii lase pe stelisti la nationala
52.07%
1473 voturi
 
Iordanescu sa renunte la jucatorii Stelei pentru cantonamentul din aceasta iarna
47.93%
1356 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătății: Elevii trebuie să poarte măști la orele de sport din spațiile închise
BRAT

Modifică setările cookies