NU e Steaua, nici CFR! Noul Chiriches din Liga 1, ofertat din Premier League! Poate ajunge langa fostul stelist: "Vrem 1 milion si 50% dintr-un transfer"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Decembrie 2013, 08:01

	NU e Steaua, nici CFR! Noul Chiriches din Liga 1, ofertat din Premier League! Poate ajunge langa fostul stelist: "Vrem 1 milion si 50% dintr-un transfer"

Tanarul fundas central al Ceahlaului - Andrei Marc - este aproape de o mutare in cel mai tare campionat al Europei, spune presedintele clubului nemtean.

Vazut drept unul dintre cei mai talentati tineri fotbalisti din campionatul intern, cu evolutii bune in prima parte a sezonului, Andrei Marc (20 de ani) a intrat repede in atentia granzilor Steaua si CFR, cele doua echipe interesandu-se de serviciile sale.

Laudat de oameni importanti din fotbalul romanesc si numit de Mitica Dragomir ca fiind 'noul Chiriches', Marc poate fi actorul principal al unui transfer surpriza.

Desi ar putea fi ofertat in aceasta iarna de Steaua si CFR, echipa care tocmai s-a inteles cu Vasile Miriuta, Marc ar putea fi ademenit in Premier League.

"Marc are doua oferte din Premier League. Noi am cerut 1 milion si 50% dintr-un viitor transfer, acum asteptam raspunsul englezilor. In orice caz, va ramane pana la vara sa joace la noi, apoi va pleca", a declarat presedintele Ceahlaului, Gheorghe Stefan, la radio GSP.

In varsta de doar 20 de ani, Andrei Marc este international de tineret, acesta bifand 17 aparitii in acest sezon de Liga 1, reusind sa inscrie si un gol.

Guvernul trimite azi în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT