"Nu am vorbit niciodata cu Steaua, nu stiu ce-mi ofera Becali!" Primul raspuns al lui Gnohere dupa oferta Stelei

Steaua Eddy Gnohere Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2016, 18:51
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2016, 18:51

Atacantul lui Dinamo spune ca a inceput negocierile cu Ionut Negoita pentru prelungirea contractului si respinge informatiile legate de un transfer din iarna la Steaua.

'Dinamo e prioritatea mea', anunta Gnohere. Francezul neaga discutiile cu Gigi Becali sau cu vreun reprezentant de-al Stelei.

"Negoita vrea sa faca un efort, nu e inca la ceea ce imi doresc eu, dar se apropie. Nu am discutat niciodata cu Gigi Becali. Intermediarii despre care vorbeste patronul Stelei nu m-au intrebat daca vreau sau nu la Steaua, nu am discutat asa ceva. Nu stiu ce a facut agentul meu, dar niciodata n-a venit sa-mi propuna cineva vreo suna sau ceva de genul asta, nu s-a ajuns la asa ceva.

Nu stiu ce oferte au fost, e problema patronului sa accepte sau nu ceea ce se da pe un jucator. Inteleg de ce n-au vrut sa-mi spuna de oferta daca intr-adevar ea venea de la Steaua. Am refuzat o varianta din Qatar, nu vreau sa plec de la Dinamo, din Europa. Tot ce s-a spus despre semnaturi si acordul meu... totul e fals", a spus Gnohere la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!